News


« 1 1 »


Hidroizolacija Male Sale na Kombank-Areni, Beograd, bez otkopavanja

U Decembru 2016. i januaru 2017. Kompaniji Koster Bauchemie AG je poverena reparacija neuspelog hidroizolacionog sistema u Maloj Sali Kombank Arene u Beogradu u Srbiji. Arena je bila domaćin Evropskog Atletskog Prvenstva u dvorani u Martu 2017 godine.

Video: On site Interview about the project

... Više


Do you know...?

KÖSTER PUR Gel

Poliuretanski gel, ne sadrži razređivač, reaguje u dodiru sa vodom.U zavisnosti od količine dodate vode, stvara se jedan jako elastičan i vodonepropusan sloj.Ne korodira.Primenjuje se na spoljnim područjima koja su u kontaktu sa zemljom i putem injekcionih zavesa, za područja koja su visoko porozna.Koristi se i  za zaptivanje šupljina,zatim na mestima gde se spajaju cevi, procurivanje i spojeve u zidanim materijalima, betonu i tlu.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America