Dobro dosli na web stranicu Best Mi-Sve d.o.o - KOSTER BAUCHEMIE AG Hidroizolacioni sistemi za profesionalce!

 

 

 

Zašto je hidroizolacija tako važna?

Hidroizolacijaje ključna stvar u procesu gradnje. KÖSTER se usavršavao u hidroizolacionom procesu još od 1982 godine. Nudimo širok spektar hidroizolacionih sistema za gradjevinarstvo od podruma do krova. Medjutim, ponekad hidroizolacioni problemi zahtevaju individualna rešenja. Zbog toga , naš visoko kvalifikovani tehnički tim radi zajedno sa našim klijentima kako bi alalizirali svaku situaciju radi pronalaženja rešenja koja zadovoljavaju individualne potrebe naših kupaca.

Zašto je hidroizolacija tako važna? Svake godine u celom svetu , ogromne količine novca se ulažu u infrastrukturu, javne i privatne gradjevinske projekte. Prema izveštaju Nemačke vlade o štetama u gradjevinarstvu, 80% štete se na kraju odnosi po pitanju hidroizolacije. Ulaganje u visok kvalitet hidroizolacije ne samo što štiti gradjevinske elemente od prodora vode, već i osigurava efikasnost resursa, niže troškove održavanja a samim tim i povraćaj ulaganja na duži rok.

Novi gradjevinski projekti

U novoj gradnji, hidroizolacija podruma sa spoljne strane i hidroizolacija ispod temeljne ploče štite od prodora vode iz zemljišta. TPO krovne membrane štite ravne krovove koji mogu trajati 50 godina u bilo kom klimatskom regionu na svetu. Tečni polimerni premazi štite balkone i terase od atmosferskih uticaja. Cementni materijali sa sertifikatom za pijaću vodu , štite ispravnost sa unutrašnje strane. U komercijalnim gradjevinskim projektima, dekorativni podovi kombinuju dizajn sa lakšim održavanjem. U industrijskim objektima, visoko otporne podne obloge, štite betonske podove od habanja ,kontaminacije od ulja , kiselina a obezbedjuje i antikliznost. Mase za ispunjavanje spojeva i injekcioni gelovi pomažu uspešnoj izgradnji infrastruktura kao što je izgradnja novih metro linija i tunela. Vodoodbojni proizvodi štite gradjevine i infrastrukture od prodora vode, dok specijalne boje štite fasade u priobalnim područjima protiv agresivnog i slanog vazduha.

Restauracioni projekti

U restauracionim projektima, cementni kristalizujući hidroizolacioni materijali obezbedjuju hidroizolaciju sa negativne strane, npr. u podrumima i tunelima. Specijalni brzovezujući blic malteri mogu čak zaustaviti vodu koja teče. Injekcione zavese i direktno injektiranje su specijalna rešenja koja su u stanju da hidroizoluju spoljnu stranu konstrukcije koja nema direktan pristup. Horizontalne barijere zaustavljaju rastuću kapilarnu vlagu ( kapilarizacijom) u zidovima dok restauracioni malteri podržavaju proces sušenja, sprečavajući oštećenja od soli. Sistemi protiv vlage štite da se para kreće kroz betonsku ploču i sprečava podne nepravilnosti. Infrastruktura predstavlja srce ekonomije i trgovine u modernom svetu. Armirano betonske konstrukcije treba da budu postojane i danas i sutra. Tehnologija injektiranja pukotina je u stanju da popravi naprsle betonske konstrukcije bez obzira da li su nastale pod pritiskom vode ili se samo ojačava struktura.

 

 

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America